Tilmeld Nyhedsbrev

Septembertur med fokus på naturen og fortiden i Kildedal

Arkæologerne fra Kroppedal Museum har gjort en række opsigtsvækkende fund i udgravningerne ved Kildedal Station. Nu er de klar til at fortælle om dem, inden udgravningerne igen lukker til.

Derfor inviterer vi igen på med på vandring i Kildedal By, men denne gang handler det om såvel fortiden som fremtiden i Kildedal.

Politikerne i Ballerup skal nemlig i august måned behandle et ambitiøst program for, hvordan vi beskytter og udvikler naturen omkring den nye Kildedal By, så biodiversiteten fortsat trives og udvikler sig omkring byen. Med beslutningen kan vi gå i gang med de mange aktiviteter, der skal give besøgende i området en bedre adgang til naturen og samtidig beskytte de sårbare dele af den.

På kommunalbestyrelsens møde den 28. august skal politikerne samtidig beslutte, om der skal gives grønt lys til at etablere en park med masser af fritidsmuligheder i den nye by.

Kildedal Bypark skal være byens fælles, centrale park og løbe som en grøn korridor gennem hele byen. Byparken vil bringe naturen ind i Kildedal By og give dyrene, planterne og vandet en grøn vej gennem byen.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan udviklingen af Kildedal By skrider frem.

Tilmeld dig vandringen:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Seneste nyt (du kan altid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet)
Mennesker lytter ved rundvisning i Kildedal
Nu kan du igen komme på vandring og høre seneste nyt om udviklingen af Kildedal By