Tilmeld Nyhedsbrev

Det lette hverdagsliv

Vi lever det lette hverdagsliv i Kildedal By. I Kildedal By er et let at købe ind, let at cykle med sine børn til sport, let at holde sig i form. Let at transportere sig bæredygtigt. Let at komme ind til København, let at komme ud i landet og til lufthavnen via motorvejsnettet og let at arbejde hjemme eller lokalt. I det hele taget; let at leve livet, som du gerne vil det.

Her kan dine børn lære at cykle i et sikkert miljø uden biler

Kildedal By er en levende by med butikker, daginstitution og et bevægelseshus for hele byen. Grønne stisystemer, smukke cykel- og gangbroer og underføringer gør det let at transportere sig rundt til fods, på løbehjul eller cykel. Et sikkert og trygt miljø, hvor dine børn kan tage deres første skridt, lære at cykle og udforske naturen på egen hånd.

I Kildedal By får du:

  • Adgang til byliv og grønne naturområder
  • Sundt og sikkert hverdagsliv
  • Grønne stiforbindelser
  • 30 minutters transport med S-tog til København
  • Hurtig adgang til Frederikssundsmotorvejen og Ring 4

Kildedal Bypark er Kildedal Bys grønne transportvej for dig, der transporterer dig uden bil. Her kommer du igennem på din daglige tur til og fra Kildedal station, eller når du slår et smut forbi supermarkedet, inden turen går hjemad. Det er her, dine børn lærer at cykle i et sikkert miljø uden biler. Det er også byens uformelle mødested, hvor du møder dine naboer på vej ud i landskabet på picnic, til fælles mad i udekøkkenet eller på stjernekiggeri en klar forårsaften. Fra Kildedal Bypark er det også let at køre ud på Supercykelstien og videre ind til København, så transporten bliver en del af den daglige motion.

For bilisterne er det også nemt at komme til og fra Kildedal By, der ligger tæt ved Ring 4 og Frederikssundsmotorvejen. Hvad enten du har bilen ved din bopæl eller i et af byens mobilitetshuse, så kommer du hurtigt til København, til lufthavnen eller videre ud i Danmark og verden.