Tilmeld Nyhedsbrev

Det nye kraftcenter for life science

I Kildedal By mødes fremadstormende virksomheder indenfor life science, biotech, medtech, wellfare tech, AI og sundhedsdata i et innovativt og inspirerende iværksættermiljø. Her er plads til virksomheder i alle størrelser og på alle udviklingstrin.

Kildedal By bygger videre på Ballerups enestående erhvervssucces. Vi skaber en by, hvor virksomheder indenfor life science kan slå sig ned og få adgang til et kraftcenter af videndeling, netværk og samarbejde på tværs. Samtidig er det en levende mangfoldig by, hvor medarbejdere fra hele verden kan bo, leve og arbejde i smukke omgivelser med masser af fællesskab, skøn natur og muligheder for at leve sundt. Alt sammen kun 30 minutter i S-tog fra København.

Kildedal By bliver et hotspot for virksomheder indenfor life science, biotech, medtech, wellfare tech, AI og sundhedsdata. Små opstartsvirksomheder slår sig ned i flerbrugerhust, hvor de får adgang til kontorer og laboratoriefaciliteter såvel som netværk, sparring og samarbejde med andre virksomheder. Fleksible rammer gør det let at vokse fra fem til flere medarbejdere.

I Kildedal By får din virksomhed:

  • Netværk med andre life science-virksomheder
  • Adgang til flerbrugerhus med kontorer og laboratorier
  • Synergi mellem store og små virksomheder
  • Enestående natur og boliger til expats
  • Cafeer, kultur, butikker og motionsfaciliteter udenfor døren
  • God offentlig transport, gode adgangsveje og nem adgang til Kastrup Lufthavn

Hotspot for virksomheder indenfor life science, biotech, medtech, wellfare tech, AI og sundhedsdata.

Skræddersyede rammer

De store virksomheder kan holde sig ajour med tendenserne, studere iværksætterne og nyde godt af den symbiose, der opstår, når virksomheder indenfor det samme felt mødes og diskuterer ny viden. Her er medarbejdere fra hele verden og faciliteter i særklasse. Her er mulighed for at skræddersy rammerne til den enkelte virksomheds behov.

Kun 30 minutter fra København

For internationale medarbejdere og unge professionelle er der også gode muligheder for at etablere sig i Kildedal By. Store og små boliger i forskellige prisklasser gør det let at finde en bolig, der matcher den enkelte medarbejders behov. Har dine medarbejdere allerede bosat sig, kommer de let til og fra Kildedal By. Der er kun 30 minutter med S-tog til Københavns Hovedbanegård, 25 minutter i bil til Kastrup Lufthavn og let adgang til resten af hovedstadsområdet, Danmark og verden via Måløv Byvej, Frederikssundsmotorvejen og Ring 4.