Tilmeld Nyhedsbrev

Plant en have til de nye generationer

Markvandring og sanketur 15. juni kl. kl. 14 – 16

Kildedal By bliver fremtidens sunde og grønne by.
Med cirkelhaven tager vi det første skridt på vejen. Her skaber vi en spiselig skov ud fra naturens egne dyrkningsprincipper. Til glæde for kloden og områdets brugere nu og i fremtiden.
Arrangementet er for både børn og voksne. Hør om den anderledes madskovhave, hvor der er plads til leg og læring. Vær med, når vi begynder arbejdet med cirkelhaven og udvikler biodiversiteten rundt om den nye by. Bliv klogere på dyrkningsmetoder og spiselige planter til din egen have. Saml frø og lær om succession og indikatorplanter, inden alle får en plantegave med hjem.
Du kan også komme på markvandring og høre om de første byggeaktiviteter, når vi i Kildedal By inviterer på vandring rundt på byggefelterne.
Du møder billedhugger Karin Lorentzen og Josipa Bicanic fra SolRa Skovlandbrug, der i forsommeren 2024 har startet arbejdet med cirkelhaven op sammen med elever fra Østerhøj Skole i Måløv. I madskovhaven undersøger de, hvordan genopbyggende dyrkningsmetoder sammen med naturen og kunsten kan skabe nye grønne fællesskaber og forståelser.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Seneste nyt (du kan altid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet)

Se, hør, spis og plant i cirkelhaven 3. november kl. 12 -14

[Tilmelding åbner senere]
Kom til familiedag i cirkel­haven. Sammen med elever fra Østerhøjskole i Måløv og deres familier er du invit­eret til indvielse af cirkel­haven, det første led i en madskovhave i Kildedal. Haven bliver til i et samarbejde mellem skolen, billedhugger Karin Lo­rentzen og Josipa Bicanic fra SolRa Skovlandbrug. Hør om den anderledes madskovhave, hvor der er plads til leg og læring, få lidt varmt at spise og vær med til at plante spiselige planter.