Tilmeld Nyhedsbrev

Vær med til at skabe en ny bydel

Kildedal er et ambitiøst projekt om at skabe en by for livet, der hvor land og by mødes. En by, der emmer af liv, fællesskab, sundhed og forskning indenfor life science.
Lige nu søger vi tre medarbejdere, der vil være med til at udvikle og opføre Kildedal.

Et lille team med mange relationer

Team Kildedal udgøres af projektdirektør Tim E. Halvorsen, to projektchefer med ansvar for henholdsvis Byg & Teknik og By & Bæredygtighed, samt en projektkoordinator med administrativt ansvar. Alle tre stillinger er pt. vakante og besættes forventeligt i april og med ansættelse pr. 1. juni 2022.
I dagligdagen skal teamet samarbejde med en række aktører: Myndigheden i Ballerup Kommune, de to ejere og deres baglande, udviklere og investorer, eksterne og egne rådgivere mfl.

Det giver mulighed for at drive egne projekter, trække på en bred vifte af kompetencer samt indgå i mange forskellige samarbejder.
Team Kildedal er endnu ikke sat, men forhåbningen er, at vi bliver et team med plads til faglig fordybelse, kreativ byudvikling og samarbejde.

Søg en af vores ledige stillinger nu

Kan du se visionen om Kildedal for dig? Har du erfaring og kompetencer til at gå fra projekt til bydel? Trives du i et miljø, hvor faglig fordybelse og selvstændighed suppleres af samarbejde? Så hører vi gerne fra dig.