Tilmeld Nyhedsbrev

Oplev Kildedal gennem kunst og fællesskaber

Med Grobund er kunsten rykket ind på Kildedal Station som et første samlingssted i den kommende Kildedal By.

Aktivitetsprogrammet for 2024 inviterer dig til at blive en del af Kildedal By-projektet gennem en række arrangementer, der alle tager deres udgangspunkt i kunstværket og det nye midlertidige infopunkt på stationen.

Hen over året kan du deltage i vandringer, events og samtaler, se materialeprøver og deltage i kunstneriske workshops.

Alle aktiviteter foregår i samarbejde med anerkendte kunstnere og stærke lokale kræfter.

Kunstneren Oskar Koliander holder tale ved indvielsen af kunstværket Grobund på Kildedal Station

Nyheder

Få de seneste nyheder om udviklingen af Kildedal By her i båndet til højre. 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet fra Kildedal By, som udkommer cirka hver 2. måned. Nyhedsbrevet dumper ind i din indbakke og gør det let at følge med i udviklingen, når det passer dig.

Fællesskaber, naturoplevelser og et sundt hverdagsliv i bevægelse

Mellem det åbne land og den tætte by bygger vi Kildedal By. I Kildedal By har vi en bæredygtig tilgang til livet og naturen. Vi sætter fokus på fællesskabet, dyrker sundheden og inspireres af fremsynede virksomheder med vokseværk. Vi er i kanten af Storkøbenhavn og i centrum af livet.

Boliger

Kildedal By tilbyder det bedste af to verdener: tæt kontakt til byliv og bevægelse og adgang til naturen, ro og fordybelse. Vi har en varieret sammensætning af boliger fra lave rækkehuse ud mod flotte naturområder til højere etageboliger ved Kildedal Torv og S-togsstationen. Boligerne bygges i forskellige størrelser, så du kan finde en bolig, uanset om du er single på jagt efter en mindre bolig eller en stor børnefamilie med lyst til egen terrasse og have. Alle boliger bygges med bæredygtige tiltag og i materialer med et lavt CO2 forbrug, som patinerer smukt.

Erhverv

Kildedal By bygger videre på Ballerups enestående erhvervssucces. Vi skaber en by, hvor virksomheder indenfor life science kan slå sig ned og få adgang til et kraftcenter af videndeling, netværk og samarbejde på tværs. Samtidig er det en levende mangfoldig by, hvor medarbejdere fra hele verden kan bo, leve og arbejde i smukke omgivelser med masser af fællesskab, skøn natur og muligheder for at leve sundt. Alt sammen kun 30 minutter i S-tog fra København.

Oplev Kildedal By

Se byen og de forskellige kvarterer ved at klikke dig rundt på det interaktive kort. Kortet åbner i et nyt vindue.